top of page
7AB37242-CA5E-455F-86FE-AC493CAD9744.jpeg

Bijles

Als je intensieve 1 op 1-begeleiding nodig hebt, bieden wij bijlessen in onze aparte bijlesruimte. Dat kan nodig zijn als je grote delen van de leerstof van een bepaald vak niet begrijpt of als je een grote achterstand moet wegwerken. Je kunt ook aan bijlessen denken als je voor veel vakken slechte cijfers haalt omdat je onvoldoende studievaardigheden hebt. Wij leren je dan in korte tijd meerdere leerstrategieën en -middelen aan.

 

Wat wij doen

Wij bespreken eerst met jou en je ouders of begeleiders hoe je leeraanpak tot nu toe is geweest, waar je tegenaan loopt en hoe wij jou daarin kunnen begeleiden. Onze huiswerkbegeleider is hierbij ook aanwezig. Wij vinden het belangrijk dat jullie een klik hebben en dat je vertrouwen hebt in de samenwerking.

 

Als onze begeleiding je aanspreekt, stemmen wij af wanneer en hoe vaak je wilt komen. Als je een keer van dag wilt ruilen of juist extra wilt komen om een toets goed voor te bereiden met de huiswerkbegeleider, is dat geen probleem. Ook buiten openingstijden kun je ons bellen of appen met (huiswerk)vragen. Natuurlijk maken wij ook afspraken met je ouders of begeleiders hoe wij ze op de hoogte houden.

 

Heb je interesse, of past huiswerkbegeleiding misschien beter bij jou? Bel, mail of app ons voor meer informatie of vul het contactformulier in!

100% geslaagd

al 10 jaar succes 

360 leerlingen

geholpen

pexels-photo-46274.webp

Wie terugkijkt om te leren van zijn fouten, kijkt ook vooruit

bottom of page