Basisschool

Zit uw kind in groep 6, 7 of 8 van de basisschool en kan het wel een steuntje in de rug gebruiken? Voelt uw kind zich bijvoorbeeld onzeker over bepaalde vakken of citotoetsen of heeft het concentratieproblemen op school? Wij kunnen u op twee manieren helpen. Als eerste bieden wij een combinatie van bijles en huiswerkbegeleiding in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen. Dat doen wij in onze aparte bijlesruimte. Uw kind krijgt dan intensieve aandacht en begeleiding en is toch ook samen met leeftijdsgenootjes. Ons tweede aanbod is exclusieve 1-op-1-begeleiding. Wij gaan dan samen met uw kind aan de slag om bepaalde problemen te verhelpen. 

 

Wij hebben voor beiden mogelijkheden speciale huiswerkbegeleiders die (bijna) afgestudeerd zijn van de pabo. Zij hebben ruime ervaring met de begeleiding van jongere kinderen en kennen de leermethodes van de basisschool. Wij doen er alles aan om een gezellige, vertrouwde sfeer te bieden waarin uw kind zich fijn en veilig voelt en gezien wordt.

 

Wat wij doen

Wij nemen eerst de tijd om u en uw kind te leren kennen en te bespreken wat er nodig is. Uw kind kan vrijblijvend een keertje komen kijken om de begeleider en eventueel de andere kinderen te leren kennen. Ook stemmen wij af hoe u op de hoogte gehouden wilt worden over de voortgang. Als u vertrouwen heeft in onze aanpak maken wij een afspraak wanneer en hoe vaak uw kind komt.

 

Heeft u interesse? Bel, mail of app ons voor meer informatie of vul het contactformulier in!

100% geslaagd

al 9 jaar succes 

360 leerlingen

geholpen

Ik hoor en ik vergeet

Ik zie en ik onthoud

Ik doe en ik begrijp

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Contact

Openingstijden:

Maandag: 14:30 - 18:30

Dinsdag: 14:30 - 18:30

Woensdag: 14:30 - 18:30

Donderdag:14:30 - 18:30

Vrijdag: 14:30 - 18:30

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Telefoonnummer: 06-15165315         Email: info@dehuiswerkplek.nl

 Adres: Kanaalweg 37, 2903 LR, Capelle aan den IJssel

 Post: Kanaalweg 33-35, 2903 LR, Capelle aan den IJssel

  • Black Instagram Icon
  • Facebook
  • Linkedin