top of page
1_edited.jpg

Basisschool

Zit uw kind in groep 6, 7 of 8 van de basisschool en kan het wel een steuntje in de rug gebruiken? Voelt uw kind zich bijvoorbeeld onzeker over bepaalde vakken of citotoetsen of heeft het concentratieproblemen op school? Wij kunnen helpen met behulp van exclusieve 1-op-1-begeleiding. Wij gaan dan samen met uw kind aan de slag om bepaalde problemen te verhelpen. 

 

Wij hebben huiswerkbegeleiders die (bijna) afgestudeerd zijn van de pabo. Zij hebben ruime ervaring met de begeleiding van jongere kinderen en kennen de leermethodes van de basisschool. Wij doen er alles aan om een gezellige, vertrouwde sfeer te bieden waarin uw kind zich fijn en veilig voelt en gezien wordt.

 

Wat wij doen

Wij nemen eerst de tijd om u en uw kind te leren kennen en te bespreken wat er nodig is. Uw kind kan vrijblijvend een keertje komen kijken om de begeleider te leren kennen. Ook stemmen wij af hoe u op de hoogte gehouden wilt worden over de voortgang. Als u vertrouwen heeft in onze aanpak maken wij een afspraak wanneer en hoe vaak uw kind komt.

 

Heeft u interesse? Bel, mail of app ons voor meer informatie of vul het contactformulier in!

100% geslaagd

al 10 jaar succes 

360 leerlingen

geholpen

10.jpg

Ik hoor en ik vergeet

Ik zie en ik onthoud

Ik doe en ik begrijp

bottom of page