top of page
9.jpg

Huiswerkbegeleiding

Met onze huiswerkbegeleiding bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij beginnen met een uitgebreide kennismaking met jou en je ouders of begeleiders om te bespreken wat er nodig is en waarom. Zoek je een rustige plek omdat je moeite hebt met je concentratie of motivatie? Zijn bepaalde schoolvakken moeilijk? Vind je het lastig om te bedenken hoe je goed kunt plannen en leren? Vind je het fijn om overhoord te worden? Wil je een achterstand wegwerken?

 

 

Wat wij doen

Als de Huiswerkplek je aanspreekt en je vertrouwen hebt in onze aanpak, beslissen wij samen wanneer je wilt komen. Onze huiswerkbegeleiders zijn alle schooldagen tussen 14.30 en 18.30 uur aanwezig om jou bij jouw leervraag te helpen. Wij vragen je na binnenkomst altijd even wat je doelen voor die middag zijn en waar je hulp bij nodig hebt. Wij zijn er voor inhoudelijke vragen en kunnen helpen met plannen, overhoren en toetsbesprekingen. Je krijgt ook adviezen waarmee je leert hoe je zelf je schoolresultaten kunt verbeteren. Natuurlijk maken wij ook afspraken met je ouders of begeleiders hoe wij ze op de hoogte houden van je vorderingen.

Wil je een keer van dag ruilen of extra komen, dan is dat geen probleem. Je beslist ook zelf hoe lang je blijft om te leren. De ene keer ben je misschien al na een uurtje klaar en de volgende keer blijf je juist extra lang omdat je een toets hebt. Ook buiten openingstijden kun je ons bellen of appen met (huiswerk)vragen.

 

Heb je interesse, of past bijles misschien beter bij jou? Bel, mail of app ons voor meer informatie of vul het contactformulier in!

100% geslaagd

al 10 jaar succes 

360 leerlingen

geholpen

IMG_4629 (002).jpg

 Vooruitgang gaat niet om snelheid, maar om richting

bottom of page