top of page

De Cito-toetsen komen er weer aan! Zit uw kind in groep 8 van de basisschool en heeft het extra begeleiding nodig om vol zelfvertrouwen aan de Cito-toetsen te beginnen? Wij bieden uw kind professionele begeleiding. Heeft uw kind bijvoorbeeld veel zenuwen of vindt hij/zij het lastig om binnen de tijd de toets af te ronden? Of scoort uw kind anders op de Cito-toetsen dan op methodetoetsen? De Cito-training van De Huiswerkplek zal uw kind voorbereiden op de vraagstelling van Cito en hierdoor zoveel mogelijk de zenuwen voor Cito-toetsen wegnemen. Wij zorgen voor een gezellige, warme sfeer waarin uw kind zich veilig en gezien voelt.

 

Waarom geven wij Cito-training?

De vraagstelling van methodetoetsen is anders dan die van Cito-toetsen. Veel kinderen zijn hier niet aan gewend en hebben moeite met het aanpakken van zo’n Cito-toets. Door te oefenen zal uw kind de vraagstelling beter begrijpen en met meer vertrouwen aan de toets beginnen.

 

Wat houdt onze Cito-training in?

We maken gebruik van oude Cito-toetsen en gaan aan de slag met Cito- oefenboeken. Uw kind krijgt acht weken lang een trainingssessie van een uur. Deze sessies worden op locatie gehouden. Tijdens deze sessies is er per 4 leerlingen 1 begeleider aanwezig.

 

 

Heeft u interesse? Bel, mail of app ons voor meer informatie of vul het contactformulier in!

Cito-training

1.jpg

100% geslaagd

al 10 jaar succes 

360 leerlingen

geholpen

bottom of page