top of page
Aantekening 2020-07-19 125721 kopie.jpg
Aantekening 2020-07-19 125721.jpg

Ons team

53C4145E-4FF7-4779-908A-F8EA637AE53A.jpeg

Floor Fransen

Hoi! Ik ben Floor, 21 jaar en ik ben leerkracht van groep 7 op een basisschool in Rotterdam. De basisschool en de middelbare school zijn plekken waar kinderen de wereld gaan ontdekken; ze komen erachter waar hun interesses liggen en waar ze meer over willen leren. Ik vind het fantastisch om jonge mensen te mogen begeleiden naar hun toekomst. Daarnaast ben ik van mening dat huiswerk en toetsen maken dingen zijn die, ondanks dat het niet altijd leuk is, toch moeten gebeuren. Uiteindelijk wil iedereen dat diploma van de middelbare school binnenhalen om daarna verder te gaan in datgene wat bij jou past. Met behulp van de Huiswerkplek wordt deze weg een stuk makkelijker. Door met volle concentratie en met de juiste hulp hard te knallen, blijft er veel meer tijd over voor leuke dingen.

Stijn Louwes

Hoi! Ik ben Stijn en ik ben 22 jaar. Op dit moment studeer ik aan de Erasmus Universiteit fiscaal recht en bedrijfskunde. Ik had op de middelbare helemaal niks met leren. Ik was met heel veel bezig, behalve met school. Pas later op mijn opleiding vond ik meer uitdaging en besefte ik me dat het soms toch best leuk kan zijn om nieuwe dingen te leren. Ik hoop dat ik een rol kan spelen om dat besef bij anderen te creëren. De middelbare school is een plek waar kinderen/jongeren de basis leggen voor hun professionele leven. Daarom is het uitermate belangrijk dat deze basis goed is. Niet alleen in termen van kennis maar nog veel meer in termen van vaardigheden en werkwijzen.

FA79ADAC-9414-4278-83E3-E78623B0E1C6.jpeg
Amber%20B_edited.jpg

Amber van der Burg

Hoi, Ik ben Amber!

Ik ben 18 jaar en een tweedejaars Social Work student aan de Hoge school Utrecht. Het werken bij de huiswerkplek doe ik met heel veel plezier. Ik vind het leuk om de leerlingen te helpen met het maken van hun planning en het overhoren voor toetsen. Samen met de leerling ga ik op zoek naar andere manieren als iets niet lukt en ik blijf proberen tot dat die is gevonden. In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik creatief bezig.

Bo.jpeg

Bo Lagendijk

Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om te lezen wie ik ben en wat ik leuk vind. Mijn naam is Bo Lagendijk, ik ben 20 jaar oud en woon maar vijf minuten van de Huiswerkplek vandaan. Met veel plezier volg ik de opleiding pabo,  ik vind het daarom ook erg leuk om bijlessen te geven aan basisschoolleerlingen. Ik ben geduldig, vriendelijk en houd van lol maken, zo vul ik mijn bijlessen dan ook in. Naast dat ik graag met kinderen werk, trap ik ook elke week een balletje op het voetbalveld. 

Doha Allach

Mijn naam is Doha, 23 jaar en ik zit in mijn 3e jaar van de Lerarenopleiding Biologie op de Hogeschool Rotterdam. Als docent geef je leerlingen huiswerk mee. Het mooie aan hier een begeleider zijn is zien hoe leerlingen daadwerkelijk omgaan met het opgegeven huiswerk, waar ze thuis mee aan de slag moeten. Ik hoop dat ik met mijn bijdrage leerlingen kan helpen als het eventjes moeilijk is. Naast mijn passie voor leraar worden vind ik het leuk om mee te werken aan creatieve projecten, filmen, tennissen en het vooral leuk te hebben. 

Doha.jfif
Dora werknemer.jpeg

Dora Braun

Hoi! Ik ben Dora,

Ik ben negentien jaar oud. Ik heb twee jaar lang de Pabo gedaan op de Thomas More Hogeschool en hier ook mijn Propedeuse gehaald. Van jongs af aan wist ik al dat ik les wilde gaan geven en nog altijd is dit wat ik wil. De bijlessen geven passen daarom erg goed bij mij. Er is nog een tweede bezigheid waar mijn hart bij ligt en dat is dansen. Ik doe daarom nu ook een opleiding danseducatie. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen met plezier en een goed gevoel naar de bijles komen en er zelfverzekerder van zullen worden.

Damian werknemer.jpeg

Damian van Rijswijk

Hoi, ik ben Damian. Ik ben 20 jaar en zit in het eerste jaar va de opleiding Geneeskunde. Ik vind het fijn om mensen te helpen. Daarnaast heb ik leren altijd al leuk gevonden.

Ik ben van nature heel nieuwsgierig en ik hoop andere ook te kunnen aansteken met deze nieuwsgierigheid. Het belangrijkste aan leren is namelijk dat het leuk is!

Naast mijn opleiding heb ik een stage in het ziekenhuis waar research wordt gedaan naar Immuunziekte. In mijn vrije tijd lees ik graag, daarnaast ben ik echte cinematofiel en hou ik vooral van het sci-fi.

Marlies Vrijman

Hoi! Ik ben Marlies en ik ben 20 jaar oud. Ik ben tweedejaars pabo studente op het Thomas More te Rotterdam. Het geven van bijlessen sluit dus ook erg goed aan bij mijn opleiding. Ik haal er dan ook erg veel plezier uit en het geeft me veel voldoening. Gedurende mijn schooljaren heb ik zelf zo nu en dan bijlessen gehad en die hebben mij heel erg veel geholpen en mij zelfvertrouwen gegeven. Het lijkt mij super om dit ook voor iemand anders te mogen doen!

Marlies 2.jpg
bottom of page