Aantekening 2020-07-19 125721 kopie.jpg
Aantekening 2020-07-19 125721.jpg

Ons team

51bb3cdc-8b06-4073-a89c-fcd754afb6a2.jpg

Floor Fransen

Hoi! Ik ben Floor, 20 jaar en ik ben leerkracht van groep 7 op een basisschool in Rotterdam. De basisschool en de middelbare school zijn plekken waar kinderen de wereld gaan ontdekken; ze komen erachter waar hun interesses liggen en waar ze meer over willen leren. Ik vind het fantastisch om jonge mensen te mogen begeleiden naar hun toekomst. Daarnaast ben ik van mening dat huiswerk en toetsen maken dingen zijn die, ondanks dat het niet altijd leuk is, toch moeten gebeuren. Uiteindelijk wil iedereen dat diploma van de middelbare school binnenhalen om daarna verder te gaan in datgene wat bij jou past. Met behulp van de Huiswerkplek wordt deze weg een stuk makkelijker. Door met volle concentratie en met de juiste hulp hard te knallen, blijft er veel meer tijd over voor leuke dingen.

Stijn Louwes

Hoi! Ik ben Stijn en ik ben 21 jaar. Op dit moment studeer ik aan de Erasmus Universiteit fiscaal recht en bedrijfskunde. Ik had op de middelbare helemaal niks met leren. Ik was met heel veel bezig, behalve met school. Pas later op mijn opleiding vond ik meer uitdaging en besefte ik me dat het soms toch best leuk kan zijn om nieuwe dingen te leren. Ik hoop dat ik een rol kan spelen om dat besef bij anderen te creëren. De middelbare school is een plek waar kinderen/jongeren de basis leggen voor hun professionele leven. Daarom is het uitermate belangrijk dat deze basis goed is. Niet alleen in termen van kennis maar nog veel meer in termen van vaardigheden en werkwijzen.

0.jpg
Amber%20B_edited.jpg

Amber van der Burg

Hoi, Ik ben Amber!

Ik ben 18 jaar en een tweede jaars Social Work student aan de Hoge school Utrecht. Het werken bij de huiswerkplek doe ik met heel veel plezier. Ik vint het leuk om de leerlingen te helpen met het maken van hun planning en het overhoren voor toetsen. Samen met de leerling ga ik op zoek naar andere manieren als iets niet lukt en ik blijf proberen tot dat die is gevonden. In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik creatief bezig.

Bart van Vriesland

Haii, mijn naam is Bart en ik studeer Econometrie en Operationele Research aan de Erusmus Universiteit Rotterdam. Ik zit in mijn tweede jaar momenteel. Ik heb hiervoor op Erasmiaans Gymnasium gezeten. Naast school speel ik hockey bij NHC De IJssel in heren 1 en daarnaast doe ik ook in de zomer aan watersport. Ik geef bijles in alle beta vakken en economie. Als jullie hulp/vragen hebben help ik jullie graag!

Bart.jpg
Bo.jpeg

Bo Lagendijk

Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om te lezen wie ik ben en wat ik leuk vind. Mijn naam is Bo Lagendijk, ik ben 19 jaar oud en woon maar vijf minuten van de Huiswerkplek vandaan. Met veel plezier volg ik de opleiding pabo,  ik vind het daarom ook erg leuk om bijlessen te geven aan basisschoolleerlingen. Ik ben geduldig, vriendelijk en houd van lol maken, zo vul ik mijn bijlessen dan ook in. Naast dat ik graag met kinderen werk, trap ik ook elke week een balletje op het voetbalveld. 

Doha Allach

Mijn naam is Doha, 23 jaar en ik zit in mijn 3e jaar van de Lerarenopleiding Biologie op de Hogeschool Rotterdam. Als docent geef je leerlingen huiswerk mee. Het mooie aan hier een begeleider zijn is zien hoe leerlingen daadwerkelijk omgaan met het opgegeven huiswerk, waar ze thuis mee aan de slag moeten. Ik hoop dat ik met mijn bijdrage leerlingen kan helpen als het eventjes moeilijk is. Naast mijn passie voor leraar worden vind ik het leuk om mee te werken aan creatieve projecten, filmen, tennissen en het vooral leuk te hebben. 

Doha.jfif
21906423-a60c-4ce6-92f2-3645b2104d16.jfif

Dora Braun

Hoi! Ik ben Dora,

Ik ben achttien jaar oud en zit in mijn tweede jaar van de pabo op Thomas More in Rotterdam. Van jongs af aan wist ik al dat ik les wilde gaan geven en nog altijd is dit wat ik wil. De bijlessen geven passen daarom erg goed bij mijn opleiding. Er is nog een tweede bezigheid waar mijn hart bij ligt en dat is dansen. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen met plezier en een goed gevoel naar de bijles komen en er zelfverzekerder van zullen worden.

Kris_edited.jpg

Kris Larooi

Hallo! Mijn naam is Kris en ben 18 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn VWO-diploma gehaald en op dit moment heb ik een tussen jaar. Graag luister ik naar alternatieve muziek, bezoek ik musea en ben ik gek op alles wat met Japan te maken heeft.  Met de huiswerkplek hoop ik dit jaar mijn brein lekker beetje scherp te houden. Ik merk dat ik het fijn vind om andere te helpen, als is het maar met iets kleins! 

Marlies 2.jpg

Marlies Vrijman

Hoi! Ik ben Marlies Vrijman en ik ben 19 jaar oud. Ik ben tweedejaars pabo studente op Thomas More in Rotterdam. Het geven van bijlessen sluit dus ook erg goed aan bij mijn opleiding. Ik haal er dan ook erg veel plezier uit en het geeft me veel voldoening. Gedurende mijn schooljaren heb ik zelf zo nu en dan bijlessen gehad en die hebben mij heel erg veel geholpen en mij zelfvertrouwen gegeven. Het lijkt mij super om dit ook voor iemand anders te mogen doen!